pátek 20. listopadu 2015

Autumn vest

  Krásné páteční ráno!
  V dnešním článku Vám chci ukázat svou oblíbenou smetanovou vestu z mé tvorby. Už jí mám něco přes rok(možná i déle), ale stále mě neomrzela.. Tento střih vznikl vlastně náhodou. Měla to být celkem obyčejná vesta, ale pak jsem si řekla, že nechci nudu a prostě jsem to nějak ustřihla, že z toho něco vznikne. A já jsem s výsledkem opravdu spokojená. :) Pro mě je střihem velmi zajímavá a především pohodlná. Střih především zdůrazní pas a vypadá skvěle i k bodycon šatům. Vůbec by mi nevadilo mít jí ve více barvách, třeba v takové šedé <3 , jen kdybych tak nebojovala s časem..
  Dokud to počasí ještě trochu umožňuje, pořád využívám lodičky(pokud zrovna neprší), mám je ráda a poslední dobou jsem měla i štěstí na pohodlné kousky. :)
  Boyfriend rifle, patří v mém šatníku k těm nejoblíbenějším.Jde jednoduše o pohodlí.
  Také se Vám musím pochlubit novou šálou a brýlemi. Šála je z každé strany jiná, takže je pro mě více využitelná.
 A jsem zastáncem, že brýlí není nikdy dost.. Stejně jako ke všemu se nehodí jedny boty, tak i brýle mohou celý outfit podtrhnout, nebo naopak úplně zkazit. A teď když se dají brýle koupit se slevou, tak proč toho nevyužít a být připraveny na příští rok. :)

Krásný zbytek dne, přeji Vám krásný víkend, a nezapomeňte na soutěž!!! Jsem nervózní za Vás. ;)











vesta - NA/V
rifle - OK shop
lodičky - Guess
šála  - zde
brýle - zde 


7 komentářů:

  1. krásný :) líbí se mi hlavně brýle, jsou super.
    ale ty můžeš vyrazit v čemkoliv :*
    a big thank you

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná vestička a ty lodičky...nádhera,já mám zase smůlu na nepohodlné lodičky a hlavně se mi vždy levá vyzouvá a pravá mě maličko tlačí :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Tak jaké najít řešení? Přece jen pohodlí je pohodlí, ale bez podpatků to nejde. :)

      Vymazat