pondělí 30. listopadu 2015

black day

 Krásné pondělní dopoledne!
Moc se omlouvám za delší neaktivitu, ale čas teď nějak rychle letí, do toho nemoc a hlavně mě potrápily zuby. Takže na věci kolem, nějak nebylo ani pomyšlení.
  Dnes to bude taky jen kratší, musím dohnat nějaké resty, takže mám pro Vás trošku starší fotky(dnes bych si tak "na lehko" nevyšla :)). 
  Někomu může přijít tento outfit dost tmavý, ale myslím, že každý někdy má potřebu obléct se do smutečních barev, ikdyž nedržíme smutek. Jen jsem zas projednou potřebovala změnu. :)  Jak už jste si asi všimli, jsem člověk, který vyloženě vyhledává barvy.
  Ale tentokrát jsem se oblékla do černých bodycon šatiček s dlouhým rukávem z mé tvorby, černé koženkové bundy a lodiček(místo silonek jsem využila černé nadkolenky ;) ), a jediná menší odlišnost barev byla v šále. 
Šála je oboustaná - z druhé strany je světlejší s "kohoutí stopou", ale pro tento styl se mi více líbila tmavší kombinace s kostkou.
  Co Vy? Volíte často tmavé barvy? Já se někdy setkávám s tím, že mi černá v šatníku dost chybí, takže se snažím dokupovat univerzální tmavé kousky.:)
  Přeji krásný den a nezapomeňte, že dnes o půlnoci končí soutěž! Tak si zkontrolujte, zda splňujete všechny podmínky, abych Vás nemusela z losování vyřadit. :( :) Už teď se nemůžu dočkat komu udělám radost!!! :) A výsledky tedy najdete zítra na FB stránkách.











Bundička - Bershka
Bodycon šatičky - NA/V
Šála - zde
Lodičky a pouzdro/peněženka - no name

6 komentářů:

  1. Krásný jednoduchý outfit. Černou barvu mám ráda, je to klasika a dá se kombinovat se vším :)

    OdpovědětVymazat
  2. Pekný outfit.Mám veľmi rada šály tohto typu ♥.
    Pozývam ťa na giveaway http://janie-hannagonova.blogspot.sk/2015/11/coskoro-su-tu-vianoce-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  3. Cerna klasika nikdy nezklame a ve Tvem podani jsi za velkou damu :)

    OdpovědětVymazat