pátek 25. září 2015

Zelená červené


  
  Červené barvě jsem dlouho nemohla přijít na chuť a není to tak dlouho, co by jste jí u mě ve skříni hledali opravdu stěží. Přece jen ve mě bylo dlouho zaryto, že blondýny v červené působí vulgárně a podbízivě.O:)  
   Ani v mé tvorbě se příliš neobjevovala, protože pro mě to byla agresivní barva a vůbec jsem z ní neměla dobrý pocit. Ale postupem času jí pomalinku začínám přicházet na chuť stejně jako sukním, kterým jsem se také poměrně dlouho vyhýbala. 
  V mém případě na plné čáře vyhrává červená pouzdrová sukně s vysokým rozparkem v kombinaci s bílým tričkem. Oboje je má práce a baví mě, jak v elegantnějším stylu s podpatky, tak i sportovním s teniskami.:)
  A co Vy, máte rády červenou? Rozmýšlíte k jaké příležitosti si jí obléct, nebo jí jednoduše máte rády a neřešíte to?
   Krásný víkend a užívejte slunečné babí léto. :)





2 komentáře:

  1. Nikdy jsem cervenou nevnimala jako podbizivou ci vulgarni - respektive blondynu v ni :) Cervenou miluji a prijde mi, ze na blondynach ( i brunetach) skvele podtrhuje zenskost, vasnivost a smyslnost. Samosebou se musi s cervenymi prvky zachazet opatrne, aby to nesklouzlo k lacinosti. Sukne se mi moc libi v obou variantach, kazdopadne ta s podpatky mi je blizsi, protoze je skvele zenska a vasniva!
    Jinak vitej ve svete blogerek, tesim se na dalsi kreace :)
    InHotBlog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc za reakci a za přivítání. :) Jinak myslím si, že červenou jsem tak vnímala právě proto, že byla na blondýnkách povětšinou špatně použita a právě ve mně vyvolali ten pocit lacinosti (vypadali většinou jako "lehké" ženy). Ale jsem teď ráda, že jsem odhodila předsudky a s barvičkami si více hraji. :)

      Vymazat