pondělí 12. října 2015

jednoduše šedá

   Dobré ráno. :)Venku už je pěkná zima, ale vrátíme se o několik dní zpět. :)
Dnes vám chci ukázat kombinaci, kterou jsem využila během teplého babího léta, ale bohužel jsem jí z časových důvodů nestihla dříve zveřejnit. :)
  Zaměřili jste se někdy jaká barva nejvíce převládá ve vašem šatníku? Miluji veselé barvy, ale čím dál víc si všímám, že se u mě začíná hromadit stále více šedé. Šedou barvu(především melírovanou) mám ráda ve všech odstínech, ale světlejší mám určitě nejradši a v kombinaci s bílou nebo pastelovou barvou jsem úplně nejspokojenější. 
  Hlavní část jsem zvolila tón v tónu, tak jsem byla za šedou myšku. :) K šatičkám z H&M jsem použila přehoz ve stejném odstínu z mé tvorby, který už mám asi dva roky, a letos je velmi vyhledávaným prvkem (a už mám připravené i další k dohotovení). :) 
  Jako doplňky jsem zvolila brože a náramky. Boty už mám opravdu nějaký ten rok, ale mám je strašně moc ráda a ještě jsem nenarazila na adekvátní náhradu a dokud nebudu mít jiné, tak se jich odmítám vzdát.:) Máte to taky tak?
  Do kozaček jsem použila béžové nadkolenky, které mě letos moc baví a k podzimu se rozhodně hodí. 
  Přeji příjemný start do pracovního týdne a budu se těšit na Vaše komentáře. :)

P.S. Šatičky nejsou tak krátké, jak tu vypadají. ;)






Nadkolenky - H&M
Mini - H&M
Přehoz(vesta) - NA/V
Květové brože - NA/V
Náramky - C&A



2 komentáře:

  1. Tohle je uchvatne! Hrave, zenske, lolitkovske - v tom nejlepsim slovasmyslu mysleno :) Moc povedene! Ja sede propadam cim dal vice a presne v odstinu, kterem popisujes! Je to barva, ktera se da skvele zkombinovat a i samotna nevypada nudne! A prehoz jsi vyrobila/usila ( nevim jake slovo spravne pouzit) luxusni!!!

    OdpovědětVymazat