čtvrtek 8. října 2015

midi bodycon dress

  Krásné poledne dámy. :) Sluníčko nám dnes nevykouklo, tak snad na Vás stejně jako na mě dýchne aspoň slunečná atmosféra z fotek. :) 
  Dnes jsem si pro Vás připravila oranžové šatičky se zlatou korálkovou aplikací z mé tvorby(překvapivě :D ), abych Vám ukázala, jak bych je nosila já.  I když ze všeho nejvíce miluji jednoduchost a na denní nošení nevyhledávám příliš zdobené věci,  tak jednou za čas se najde něco i u mě v šatníku. :) Ale převážně třpytivější kousky nechávám spíše na večerní příležitosti a přes den to oživím radši výraznějšími doplňky a tak je pro mě daný kousek i více využitelnější.


  
  Oranžovou barvu (kromě meruňkové a neonky) jsem nikdy nevyhledávala, ale tento odstín je tak zvláštní, že se mi líbí čím dál více.
  Tak jako víceméně ke všemu bych k těmto šatičkám nosila svého nejoblíbenějšího riflového křiváka. Už ho mám asi dva(jestli ne i tři) roky a stále mě baví a bavit asi ani nepřestane. Nude lodičky nikdy nezklamou a tyto mají zlatý podpatek, takže je beru taky jako doplněk a náramek jsem zvolila dominantní široký a pár úzkých.
  Délka šatů  ačkoliv je pod kolena je velmi ženská a mě přijde naprosto skvělá. :) Lodičkový střih je elegantní a hlubší výstřih zad dělá šaty více sexy. ;) Materiál je pružný a opravdu pohodlný.
  Jak se Vám šatičky líbí?  
Mějte se a brzy pa. :)






křivák - House
lodičky - Zara 
úzké náramky - Primark
široký náramek - Bijou Bijou
šaty - NA/V


9 komentářů: